Coachingtraject

Jouw leven (voor vrouwen die eerst voor anderen zorgen en zichzelf op de laatste plek zetten)

Je zorgt voor je kinderen, je lief, het huishouden, je werk en het gaat maar door. Jij gaat maar door. Zoveel te doen en altijd te weinig tijd. Of energie, focus, rust…

Je wil het anders. Het moet anders, want zo gaat het niet langer. Je houdt het niet meer vol. Het is niet leuk meer. Er is geen lol meer aan.

Maar wat dan wel? Hoe dan? Waar begin je?

Hier…

Je wil stoppen met rennen en vliegen

Maar hoe rijm je dat met je verantwoordelijkheidsgevoel? Je wilt niks uit je handen laten vallen.

Je bent een doorzetter en daar ben je trots op.  Maar je gaat door tot je erbij neer valt. Hoe hou je jezelf in toom? Je bent een perfectionist, ook in het moederschap. Dat wil je niet loslaten.

Je voelt je eenzaam. Je gaat door waar anderen (ook je man?) stoppen. Je ziet steeds waar het nog beter kan. Waar je tekort schiet. Bent nooit tevreden.

Je bent zo opgeslokt door de dagelijkse dingen dat je het grote plaatje niet meer ziet. 

Maar wat dat wel?

Rust in je hoofd. Ruimte voor jezelf. Je weet inmiddels dat het nu niet werkt. Neem de tijd om stil te staan bij wat je wel wil. Bij wat jij nodig hebt. Los van wat alle anderen nodig hebben.

Leer jezelf opnieuw kennen. Erken dat jij net zo belangrijk bent als je gezin. Ontdek wat je anders wil en wat je wil houden zoals het is. Veranderen wat gegroeid is op een manier die je niet bevalt.

Verander je mindset, de bril waardoor je naar het leven kijkt. Breng je hart en je hoofd weer in lijn. Kies opnieuw, verander je prioriteiten. Wees oprecht in het contact met jezelf en verbeter je contact met anderen. 

Dat is wat je in dit traject doet. 

Visie

Leven met plezier en gemak gaat over prioriteiten stellen, keuzes maken en over durven doen. Het gaat over gaan staan voor wie je bent en wat jij wilt in het leven. Dat ligt voor veel vrouwen buiten hun comfortzone.

We zijn zo gewend om het belang van het gezin voor ons eigen belang te stellen. Maar als we zelf leeg lopen, kunnen we geen energie, geduld en aandacht meer opbrengen voor hen en dan verliest iedereen. 

Wat krijg je in dit traject?

5 coachingssessies, verspreid over 10 weken en twee maal per week een inspiratiemail met achtergronden, tips en oefeningen.

Voor de sessies kom je naar mijn praktijk in Mijdrecht. Een sessie duurt 1,5 uur. We gaan in gesprek en je krijgt een Bars behandeling. Je ligt daarbij met je kleren aan op de massagetafel en ik raak zachtjes je hoofd aan. Dat maakt het makkelijker om gedachten, ideeën en overtuigingen die je beperken los te laten.

Je kijkt met een frisse blik naar jezelf en je gedrag. Je stelt prioriteiten, maakt duidelijke keuzes en komt in actie. Je ruimt oud zeer op. Je spreekt je uit naar en maakt opnieuw verbinding met je dierbaren. Je zet de koers uit naar de toekomst die je verlangt.

Hoe veel tijd kost ‘t?

Eens per 2 weken 1,5 uur coaching in de praktijk in Mijdrecht. En ten minste een kwartier per dag. 

Maar wil je er echt alles uit halen? Dan 3 uur per week. Lezen, overwegen, uitproberen. Nog eens terugkeren naar een vorig onderwerp.

En dat 10 weken lang.

Wat kost het?

Jouw leven

Coachingstraject voor vrouwen die zichzelf op de laatste plek zetten

€ 595,- inclusief btw

Ik woon ver weg. Kan het ook via beeldbellen?

Niet dit traject. We gaan tijdens een sessie niet alleen in gesprek. Ik geef ook een Bars behandeling. Dat is een belangrijke schakel in het proces. Een maatwerk coachingstraject is wel mogelijk. Stuur even een mailtje naar Myra@leefmetplezierengemak.nl of bel me op 06 – 33 106 103.

Wat is de Bars?

Acces Bars zijn 32 energiebanen in het hoofd. Deze bars verbinden zich op bars punten. Tijdens een behandeling lig je op je rug, met je kleren aan, op een massagetafel. Ik raak de bars punten licht aan om overtollige elektromagnetische lading te ontladen. Daardoor wordt het makkelijker om gedachten, ideeën en overtuigingen die je beperken los te laten.

Leef met plezier en gemak, Bozenhoven 97 unit F, 3641 AD Mijdrecht, telefoon: 06-33106103