‘Lotgenoten’ contact 😉

Contact en support cirkel

Voor vrouwen met jonge kinderen die op ieder moment van de dag en nacht voor anderen klaar staan, is er nu een plek waar anderen er voor jou zijn. Waar je gehoord en gezien wordt, ontvangen wordt, begrepen wordt. Waar je helemaal mag zijn en niets hoeft te doen.

Wat levert het op?

Heb je iemand in je omgeving die je helemaal neemt zoals je bent? Iemand die luistert zonder oordelen? Iemand die jou zijn of haar volle aandacht geeft, zonder je in de rede te vallen? 

Als je het geluk hebt dat er zo iemand voor je is, dan weet je hoe bijzonder dat is. Hoe veel goed het je doet. Hoe veel energie, rust en ruimte dat geeft.

Dat is wat je krijgt in deze cirkel.

Hoe dan?

Je wordt hartelijk ontvangen met een kop thee of koffie. Er is tijd om even rustig te landen en een praatje te maken (of niet) met de andere deelneemsters.

Om 20.00 uur gaan we in een cirkel zitten. We doen een korte meditatie. Na een voorstel rondje is er ruimte om te delen. Om te vertellen hoe het met je gaat, waar je staat, wat je voelt, wat er speelt in je leven. Er wordt met aandacht naar je geluisterd. Iedereen wordt uitgenodigd om te spreken.

Rond 21.15 uur sluiten we de cirkel. Dan is er nog een half uurtje om na te praten, met een drankje en wat lekkers.

Waar, wanneer?

Het adres is Bozenhoven 97 unit F in Mijdrecht. De ingang zit aan de linkerkant van de Rabobank.

Er is iedere twee weken een cirkel, op maandag avond, van 19.45 tot 21.45 uur. De deur is open vanaf 19.30 uur. 

Data in 2020: 27 juli, 10 augustus, 24 augustus, 7 september, 21 september (onder voorbehoud), 5 oktober, 19 oktober, 2 november, 16 november, 30 november en 14 december.

Kosten?

De eerste keer dat je deelneemt aan de cirkel is gratis. Daarna kost deelname €5 per keer.

Aanmelden

Er is ruimte voor maximaal 8 deelnemers. Daarom is het nodig om je aan te melden. Dat doe je door een mailtje te sturen naar Myra@leefmetplezierengemak.nl met daarin je naam, de datum van de cirkel en je telefoonnummer.

Leef met plezier en gemak, Bozenhoven 97 unit F, 3641 AD Mijdrecht, telefoon: 06-33106103