Disclaimer

Algemeen

Op het gebruik van deze website, www.leefmetplezierengemak.nl, zijn de onderstaande voorwaarden van toepassing. Door de website te gebruiken, stem je in met deze disclaimer. 

Leefmetplezierengemak.nl, KvKnummer 76993620, verleent hierbij toegang tot de website www.leefmetplezierengemak.nl en publiceert hier teksten, video- en beeldmateriaal die door Leefmetplezierengemak.nl en derden zijn aangeleverd. Leefmetplezierengemak.nl behoudt zich het recht voor om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan bezoekers mededeling te hoeven doen. 

 

Beperkte aansprakelijkheid

De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld. Desondanks aanvaard Leefmetplezierengemak.nl geen aansprakelijkheid voor de juistheid en/of volledigheid van de informatie op deze website. Alle informatie, waaronder alle prijzen op de website, zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. 

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten of garanties worden ontleend. De resultaten van de diensten van Leefmetplezierengemak.nl zullen van persoon tot persoon verschillen. In het algemeen is het resultaat dat je bereikt met een coachingtraject, een workshop of training evenredig met jouw investering in tijd en inzet.  

 

Auteursrechten

Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Leefmetplezierengemak.nl informatie en/ of tekst van deze website te kopiëren, te verspreiden, te publiceren en/of te wijzigen. Alle rechten van intellectueel eigendom betreffende deze materialen liggen bij Leefmetplezierengemak.nl.