Hallo, 

Mijn naam is Myra Lok

“Ik help je graag om je stralende binnenkant weer helemaal te voelen en te laten zien.

Ik geloof

Dat we in de kern we allemaal liefde zijn. Ieder mens maakt pijnlijke dingen mee. Als kind leren we onszelf daartegen beschermen, door beschermlaagjes om ons heen te verzamelen. Dat werkt heel goed als we jong zijn. Als we ouder worden, gaan die laagjes soms een eigen leven leiden. Dan zitten ze steeds meer in de weg. Ze voorkomen dat onze stralende binnenkant naar buiten kan. Ze houden ons klein. 

Mijn missie

Het is mijn missie om die overbodige beschermlaagjes samen met jou op te lossen door hypnose. Zodat jouw stralende kern weer zichtbaar wordt. Steeds als iemand een laagje oplost, wordt het leven een stukje makkelijker, plezieriger en wordt de wereld een stukje mooier. Daar geloof ik in. 

Op reis

Als kind trok ik ergens de conclusie dat ik niet goed genoeg was. Door die bril interpreteerde ik daarna alles wat ik meemaakte. In mijn tienertijd werd ik depressief. Op een dag, op mijn aller diepste punt, begreep ik ineens: dit is mijn leven, mijn verantwoordelijkheid. Mijn depressie was niet de schuld van mijn ouders, niet de schuld van de wereld. Hij was niemands schuld. Maar hij was er wel en hij was van mij. En ik besloot: ik wil levenecht leven. Er moet iets beters zijn dan dit. Daar begon mijn reis.

Ontdekking

Ik ontdekte dat niet de feiten van het leven de kwaliteit van leven bepalen. De kwaliteit wordt bepaald door wat we denken over de feiten, welke interpretaties we eraan geven en welk gevoel we eraan plakken. Dat denken, interpreteren en voelen doet ons onderbewuste op basis van ervaringen uit het verleden. Gelukkig ontdekte ik ook hoe het anders kon.

Gereedschap

Door de jaren heb ik veel geleerd en uitgeprobeerd om te leren leven met plezier en gemak. Therapie, trainingen, coaching, acupunctuur, yoga. En ik verdiepte me in persoonlijk leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Dat heeft allemaal bijgedragen aan het goede leven dat ik nu heb.

Resultaat

Geen enkel gereedschap had zo’n onmiddellijk, diepgaand en blijvend effect als hypnotherapie. Vrijwel direct na mijn eerste keer hypnotherapie besloot ik dat ik het zelf wilde leren. Eerst gebruikte ik het alleen voor mezelf. Maar al heel snel merkte ik dat ik er goed in ben, dat het heel vanzelfsprekend gaat en dat dit gereedschap mij past. En toen kwamen de klanten vanzelf.

En nu jij…

Mijn reis was op alle fronten de moeite waard, maar het was een lange weg. Jouw weg kan veel korter zijn. Met mijn kennis en ervaring, help ik jou naar hetzelfde resultaat, in een fractie van de tijd. Stralend leven met plezier en gemak, dat kan óók jij.

Je belandde op mijn website en hebt tot hier gelezen. Dan wil je vast iets veranderen in je leven. Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan doen? Plan direct een gratis volgende stap gesprek.

Volgende stap gesprek

Zet je graag een volgende stap in je leven?

Plan dan hier een gratis online gesprek van maximaal een half uur met me in. Dan kijken we samen of hypnotherapie de juiste weg is voor jou.

Myra Lok

Heb je een korte vraag? Mailen kan altijd naar info@Leefmetplezierengemak.nl. Gewoonlijk ben ik op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur ook telefonisch bereikbaar op 06-33 106 103. 

“De eerste keer dat ik in hypnose ging, waren de resultaten verbluffend. Daar wilde ik meer van. Een hypnose sessie bij mijn hypno-therapeut was best een investering. Dus toen ik las dat ik het in één avond zelf kon leren, schreef ik me direct in. Ik volgde de workshop en ik ging er dagelijks mee aan de slag.

Zelfhypnose heeft me geholpen om oude overtuigingen en emoties op te ruimen. Als gevolg daarvan veranderden vanzelf de gewoonten die ik wilde veranderen. Het heeft me ontzettend veel zelfvertrouwen gegeven. Nog steeds gebruik ik zelfhypnose bijna dagelijks. Soms om iets op te lossen wat ik moeilijk vind, op andere momenten om te ontspannen of snel in slaap te vallen.”

Myra Lok