Bevrijd jezelf met hypnotherapie

En leef je leven met meer plezier, gemak en resultaat. 

A
Kom je steeds weer ongewild in dezelfde situaties terecht?
A
Cijfer jij jezelf weg om het een ander naar de zin te maken?
A
Loop je tegen terugkerende conflicten aan met collega’s, vrienden of familie?
A
Val je steeds weer op hetzelfde type ‘foute’ partner?
A
Raak je uitgeput van alles onder controle houden?
A
Probeer je al lange tijd te stoppen met gewoonten die je achteraf een slecht gevoel geven? Zoals snoepen, roken, alcohol, drugs, porno kijken of bijvoorbeeld gamen?
A
Heb je chronische lichamelijke klachten die je bewegingsvrijheid of levensvreugde beperken?

Wat als het ook anders kan?

Misschien geloof je dat dit niet kan veranderen. Of dat dit heel veel tijd, moeite en geld kost. Dat dacht ik namelijk zelf altijd. Totdat ik een hypnotherapie sessie deed. Voor mij veranderde dat alles. Al in één sessie had ik geweldig resultaat. Als hypnotherapeut help ik nu anderen om snel en gemakkelijk gedrag, gewoonten en overtuigingen te veranderen.

Wil je direct een afspraak maken?

Of heb je een korte vraag? Bel me op 06-33 106 103. Gewoonlijk ben ik op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar. Mailen kan ook naar info@Leefmetplezierengemak.nl. Wil je wat uitgebreider bespreken of hypnotherapie iets voor jou is? Plan dan een ‘volgende stap gesprek’.

Volgende stap gesprek

Zet je graag een volgende stap in je leven?

Plan dan hier een gratis online gesprek van maximaal een half uur met me in. Dan kijken we samen of hypnotherapie de juiste weg is voor jou.

Myra Lok

Wanneer helpt hypnose?

Oplossen van emoties waar je last van hebt

Hypnose helpt bij het oplossen van emoties zoals verdriet, angst (fobiën), boosheid (wrok), schuld en schaamte en bijvoorbeeld moedeloosheid. Ook als je er al lang last van hebt, of wanneer ze het gevolg zijn van trauma.

Vervelende gedachten oplossen

Ook negatieve gedachten los je op met hypnotherapie. Zoals piekeren, faalangst, denken dat je niet goed genoeg bent, of vinden dat je een buitenstaander bent. Vaak als gevolg van overtuigingen die je hebt overgenomen vanuit je opvoeding, geloof of school. Na een hypnotherapie sessie verliezen deze hardnekkige overtuigingen hun antrekkingskracht. Voor je het weet denk je er niet meer aan. Of je herkent ze sneller en zet ze om in constructieve gedachten. 

Chronische lichamelijke klachten verminderen of oplossen

Vaak hangen zulke klachten samen met gebeurtenissen die spanning in ons lijf hebben veroorzaakt. Met hypnose breng ik je op een laag daaronder door ontspanning. Daar beïnvloeden  chronische pijnklachten verminderen of oplossen. Waardoor jeZe voelen lichamelijke vrijheid en genieten weer meer van hun alledaagse activiteiten.

Gewoonten veranderen en verslavingen oplossen

Met hypnose gebruik je de kracht van je onderbewuste om de drijfveer achter ongewenst gedrag weg te nemen. De enige voorwaarde is dat je gemotiveerd bent en je gedrag echt wilt veranderen. Als je onderbewuste de hypnotische suggestie accepteert, dan is geen wilskracht nodig om de verandering vol te houden. 

Hoe werkt hypnose? 

Het brein bestaat uit het bewuste, het onderbewuste en het onbewuste. 

Het bewuste 

Dit deel gebruik je voor logisch nadenken, plannen maken en het zoeken naar oplossingen. Het kan maar één ding tegelijk. Soomige mensen zeggen 5 tot 7, maar als je iets echt goed wilt doen, dan doe je 1 ding tegelijk.

Het onderbewuste 

Het onderbewuste kan je vergelijken we met een enorme databank, waarin al onze ervaringen uit het verleden zijn opgeslagen. Het onderbewuste kan heel veel informatie tegelijk verwerken. Zoals war de zintuigen waarnemen, wat het brein denkt, emoties die we voelen, intuïtie. Ook overtuigingen en geloof zitten in het onderbewuste. Het onderbewuste stuurt, als een automatische piloot, ons gedrag aan en bepaalt de persoonlijkheid. 

In hypnose kan jij, of de hypnotherapeut, ondermijnende overtuigingen in het onderbewuste veranderen. Zodat als vanzelf het gedrag wat daaruit voortkomt verandert. Iets veranderen in het onderbewuste lukt alleen wanneer je dat echt wilt. Het lukt alleen wanneer je je gehechtheid aan je probleem loslaat. En toch is dat niet hetzelfde als wilskracht. 

Wilskracht zit namelijk in het bewuste brein. Wanneer overtuigingen in hypnose werkelijk worden veranderd, heb je geen wilskraht meer nodig om de verandering vol te houden. Je drijfveer is veranderd en daarmee verandert automatisch je gedrag. 

Het onbewuste

Dit deel van het brein regelt de lichaamsfuncties, de hartslag, het immuunsysteem, de spijsvertering. Het onbewuste regelt ook lichamelijke reacties op emoties, zoals blozen. 

Werkt hypnotherapie altijd?

Hypnotherapie is een krachtig gereedschap, waarmee snel, veilig en definitief fantastische resultaten bereikt kunnen worden. En toch is het geen toverstokje. Een klacht of probleem levert altijd ook iets op (aandacht of rust bijvoorbeeld), anders zou het er niet zijn. Hypnotherapie werkt alleen wanneer je bereid bent om je gehechtheid aan je probleem los te laten. Of die bereidheid er is, weet alleen jij.

Wil je stoppen met roken, omdat je partner vindt dat dat beter is voor je gezondheid? Dan is de kans groot dat je eigen motivatie onvoldoende is. Je onderbewuste accepteert de suggesties van de hypnotherapeut dan niet.

Ben je overtuigd? Maak dan nu een afspraak.

Bel me op 06-33 106 103. Gewoonlijk ben ik op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar. Mailen kan ook naar info@Leefmetplezierengemak.nl. Wil je wat uitgebreider bespreken of hypnotherapie iets voor jou is? Plan dan een ‘volgende stap gesprek’.

Volgende stap gesprek

Zet je graag een volgende stap in je leven?

Plan dan hier een gratis online gesprek van maximaal een half uur met me in. Dan kijken we samen of hypnotherapie de juiste weg is voor jou.

Myra Lok

Heb je twijfels over hypnose?

Heeft de hypnotiseur macht over mij?

Tijdens de hypnose ben je lichamelijk en mentaal in een diepe ontspanning. Maar je slaapt niet. Je houdt zelf de regie. Je weet waar je bent, wat er gebeurt en je hoort alles. Je kunt zelfs praten en antwoord geven op vragen. Als je onder hypnose suggesties krijgt waar jouw onderbewuste het niet mee eens is, dan accepteer je die niet. Een hypnotiseur kan je geen dingen laten doen die je niet wilt. 

Kan je in hypnose blijven hangen?

Hypnose is een diepe ontspanning en focus op je binnenwereld. Er komt altijd vanzelf een moment dat de concentratie verbroken wordt. Net zoals je, wanneer je volledig opgaat in een boek of een film, vanzelf een keer ‘ontwaakt’ uit je tijdelijke trance. 

Tijdens hypnotherapie is de therapeut de regisseur van de hypnose. Ik zorg dat je op het juiste moment uit de hypnose komt. Als je een zelfhypnose doet, kan het handig zijn om een wekkertje te zetten. Omdat je geen of minder besef van tijd hebt tijdens hypnose. 

Kan ik wel in hypnose gaan?

Iedereen met een normale intelligentie kan leren om in hypnose te gaan. Het is wel belangrijk dat je gemotiveerd bent. 

Praktische zaken 

Hoe lang duurt een sessie?

Trek er anderhalf uur voor uit. Soms zijn we na een uur al klaar. Het is fijn als je na de sessie wat tijd inruimt om te rusten.

Waar?

Mijn praktijkruimte zit in yogastudio Hatha Yoga Mijdrecht, Burgemeester Haitsmaplein 23, 3641 EW  Mijdrecht

Kan het ook online?

Nee, ik werk niet online. 

Wat kost het?

Een hynotherapie sessie van mij kost €65.

Hoe kan ik betalen?

Betalen doe je voor of tijdens de sessie via een betaalverzoek via Whatsapp.

Wordt het vergoed door de (aanvullende) zorgverzekering? 

Nee, ik word niet vergoed door de zorgverzekering. Ook niet door de aanvullende zorgverzekering. 

“Zelf werk ik met uiteenlopende doelgroepen en cliënten. Daarom vind ik het noodzakelijk om ook zelf scherp en actief te blijven in het opschonen van eigen blokkades, wanneer deze zich voordoen.

Toen zich in mijn privéleven een lastige kwestie voordeed, werd het uitdagend om mijn focus te herpakken. Al direct na de sessie, op de terugreis, bleek hoe groot het effect was. Ik heb de kwestie in vertrouwen losgelaten en kon vanaf dat moment weer (blijvend) mijn focus brengen naar de juiste zaken, een heel bevrijdend gevoel!”

Amanda van der Zeeuw

“Myra heeft mij behandeld met hypnose om van een diepgeworteld probleem af te komen: angst voor afwijzing bij het aanspreken van vrouwen en me op mijn gemak voelen bij een nieuw publiek.

Ik verzon vaak dingen als: ze zijn met een groepje, of ze zijn in gesprek, dus nu komt het niet uit, en dan zag ik er vanaf. Ik maakte mezelf wijs dat ik er niet bij hoorde en werd daardoor al snel een muurbloempje.

Als resultaat van de hypnose merk ik dat ik veel minder aan het denken ben, en meer in actie ben. Ik voel dat ik er mag zijn. Ik voel me veel vrijer in het aanspreken van vrouwen. Ik doe het eerder, en verzin ook veel minder uitvluchten om het maar niet te doen. Ook in een nieuw gezelschap voel ik mij veel sneller op mijn gemak om mensen aan te spreken, en doe dat dan ook.

Ik ben heel erg tevreden met het resultaat. Dankjewel Myra!”

Een tevreden klant